Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Fajne gdybactwo tu widzę odchodzi. Tylko To takie trochę o niczym jest.
Gdzie ja widzę problem w tym wykupie po taniości? Problem widzę tu, że jak się panu wlascicielowi znudziło to może teraz opierdzielić większość komuś, trzasnąć przymusowy wykup po 0,35 i zniknąć.
Dlaczego musimy zakładać, że to miał być super inetres? A może pan ma kasy jak lodu i chciał sobie browar kupić, to kupił. A jak mu się teraz znudziło?
Czarnków byl na targach w Poznaniu. Nawet jakiś medal (za IPA chyba) wyczochrali.
Mają nawis w postatci browaru w Czarnkowie gdzie warza te swoje Noteckie. Browar stary z warunkami nie odpowiadającymi nowoczesnym browarom w XXI wieku. Energetycznie też pewnie d* nie urywa.
Mają nowocześny.... nowocześniejszy browar w Kamionce. Tam warzy także craft. Jeśli będzie go więcej, jesli faktycznie rząd przytnie akcyzę kto wie.
Nowy prezes się miota to prawda, ale kurcze nie mozna go skreslac po kilku tygodniach. Dajmy sie zaskoczyc. Jedno jest pewne, od wielu lat nie pojawilo sie tyle nowych piw z tego browary (w kamionce, pod marka konstancin) czyli cos sie dzieje.
Ja nadal twardo... nie sprzedaje i mam w dupie (no ale mam mało to mi łatwo :D)