Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
kristofer ja to leszcz przy nich widziales jakie sobie pakietowki z raczki do raczki przekladaja na wystraszenie leszcza np na elementalu to po 1,6 zl lataly poza rynkiem pakietowki na leszcza widzialem ze nie maja sily juz na pujscie do dolu wiec kupilem ponizej 1.9 dzisiaj wyrzucilem po 2,06 nie mialem duzo ale prawie 20 groszy przytulilem pewnie zrobili mi psikusa i pujda do gory niepotrzebnie paplalem ale znajda sie perelki jak bos ale musze uwazac zeby za wczesnie nie kupic bo widac ze mocno cisna ale najbardzieji zalezy zeby tak pognali eco moze juz bym nie mieszal bo strach mie miec tych akcji czy t2p czy lsthomes ale na lst czuje znowu jakis przekret z pp bo odcieli a nic nie slychac o emisji i przydzieleniu akcji wszystko zeby ludzi wywalic z akcji nizej jakby chcieli faktycznie sprzedac akcje to by nie brali takich obligacji a tak szkoda bo firma by pozyskala ieniadze na rozwoj a kurs mialby szanse jakby chlopaki pomogly spasc chwilowo w rejon 50 groni a tak to chyba bedzie kicha i bede musial lapac ponizej 1 zl kazda akcje ale jestem cierpliwy i czekam .