Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-11-08 o godz. 22:57 ~filip napisał(a):
> Cuduj dalej, uwierz ale niektórzy piszą tutaj prawdę a skoro jestem radcą prawnym, więc nawet mogę Ci dać moją stronę: kancelaria-gil.pl możesz do mnie zadzwonić jak chcesz, jestem teraz w Zielonej Górze więc adres krakowski odpada. Zadzwonisz czy masz jajka jak przepiórka?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tej, ale po co mam do ciebie dzwonić? I czy gdzieś napisałem, że mówisz nieprawdę, stwierdziłem tylko, że taki gość, który coś o cyckach nawija na forumie bankiera gdzie najczęściej mowa o wodospadach,odpałach i wciąganiu koksu z rana jest dla mnie mało wiarygodny i to że się ujawnisz nawet z imienia i nazwiska dla mnie nic nie znaczy, sprawa jest mętna i tyle, najlepiej jakby spółka wyjaśniła sprawę i już.