Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panie Piotrze wstyd mi ze ze tu pisze o tym ale na fb usuwa Pankomentarze Piotrze Surmacki jak kolacja bo ja dzisiaj ziemniaki z koperkiem. Nie wierze, ze na serio myśli Pan, ze są ludzie ktorym nie zalezy na wypłacie za swoją ciężka prace u Pana w firmie. Otoz, pracujemy dla pieniędzy. Nie dla fejmu, nie dla firmy, nie dla Pana. Ktokolwiek Panu powiedział, ze tulkompraca zmieni sytuacje to jest w bledzie. Praca = otrzymane wynagrodzenie za nią. Proby Pańskiego interpretowania korzysci pracy za darmo, sa tak żenujące, ze żal ich czytać i słuchać. Stracił Pan w moich oczach, choć w pewnym momencie, była wiara w powodzenie ze się uda. Nabrałam się. A co Psn jadł dziś na kolacje?