~klocuszy

Dnia 2017-10-31 o godz. 17:39 ~reventon_wro napisał(a):
> Janku
> siedzisz już tu wystarczająco długo, żeby wiedzieć kto tu komu robi wodę z mózgu
> dejavu się szykuję
> nie było cię tu kiedy bokuny i podpięte pod nich kundle typu mk_gda, sławek i bielszczanin robili tu wielki wał
> nawciskali ludziom kitu o marżach 40% i zyskach rosnących w tempie geometrycznym
> straty w ekosphere trzymali długo w tajemnicy, dopiero audytor im kazał to ujawnić
> ale jak ja o tym pisałem to pół główki typu brawoeex, xxx i jakiś inny motłoch pisał jakieś brednie o Japonii
> i nagle co? gruchnęło! mega straty w Astanie
> masz teraz 8,30 i ponad 10 zł to się nie podniesie przez najbliższe 5 lat. A wiesz dlaczego?
> bo będzie dejavu
> osiągną moce i ebną gospodarki, szczególnie USA gdzie chcą lokować swą mikrosferę a Amerykanie mają to do siebie że jak przychodzi kryzys zamykają się na import
> i jesteście ugotiwani
> a jesteś za mądry żeby nie widzieć aż nadto sygnałów ostrzegawczych przed krachem
>
> ale oczywiście jak zwykle możecie się śmiać

Reventonie największy znawco EEx,giełdy i krachów,mam wrażenie a nawet pewność, należysz do szulerni która manipuluje kursem i opanowała całkowicie to forum,jeśli ta spólka taka zła,to dla czego siedzisz tu od lat i robisz krecią robotę codziennie,odpowiem ci chcesz wystraszyć jak najwięcej ludzi i skupić jak najwięcej przed wystrzałem na kilkadziesiąt.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.