~WlodekzGdyni

Dnia 2017-10-23 o godz. 14:07 ~Lol napisał(a):
> Zbierane? Poważnie?
> > Ale oczywiście masz prawo myśleć i pisać co chcesz, w końcu jest demokracja.. jeszcze. Wiele spółek z NC przerobiłem, nawet w jednej byłem w RN i nauczyło mnie to jedno. Bardzo niewiele spółek prowadzi faktycznie działalność 90% to walki żeby wyciągnąć kasę od ulicy. Nie mowię ze kurs nie urośnie bo jak spółdzielnia sobie tego zażyczy to będzie rosło natomiast inwestowanie w ta spółkę na long term to czysta głupota bo finalnie ta spolka będzie wykluczona z obrotu mimo waszego zaklinania rzeczywistości.

Jeśli byłoby tak jak piszesz to 90% spółek jechałoby na stratach. Tymczasem odsetek firm na minusie jest zupełnie inny, Więc?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.