Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie uda wam się kryminały wszystkie adresy IP są mi znane szybciej wyladujecie w ciupie niż to się stanie choć niestety w to wątpię bo szumowiny mają układy jak niejednokrotnie pisałem skorumpowane państwo i czy zadzi Po czy PIS to są po jednych pieniądzach wystarczy kojarzyć fakty już macie manko w akcjach i jak dalej tak zagracie to rynek was zje !!! Ja wiem że wszystko jest ustawione i spółdzielnie sobie nie wchodzą w paradę ale ta niepisana zasada może się jednak nie sprawdzić wasza krwawica ktoś może zarobić gruby hajs 4 lata naganiania na spadki może pujsc po lód jak to wy piszecie to miłej wyprzedaży bo ja właśnie złożyłem wniosek w mbanku na kreche na grubą kasę żeby was zdoic na samym dnie .