Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przez chciwosc mielismy kryzys w 2008. trzeba oczywiscie zarabiac ,ale stopniowo i nie za wszelka cene. Widze ze jestes z tych co szybko chca sie wzbogacic, a ja patrze na to z innej strony. Wazne zeby spółka była w dobrej kondycji i wypłacała mi dywidendy. Dla mnie ta społka to firma ktora ma mi wypłacac regularne dywidendy, a nie gram na niej na zroznicy kursowej. Dzieki takiej polityce mam akcje prawie za darmo , wiec uważam ze moja polityka jest o wiele lepsza niz Twoja (z całym szacunkiem). Jak chcesz grać na spadki i wzrosty to mozesz spróbować na bitcoin-ach:).