~też_ubrany

Dnia 2017-10-20 o godz. 09:29 ~Mutant napisał(a):
> a ja nie potrafię zrozumieć z jakiego powodu spółka generująca zysk, posiadająca spory majątek i wyspecjalizowany kapitał ludzki jest wyceniana niżej od start upów .....
>
> wg mnie tu idzie gra o coś co my leszcze ( w tym także i ja) nie mamy pojęcia.
>
> Na pewno nie chodzi tutaj o wysokość kursu - zwróćcie proszę uwagę iż od września jest płasko i bez obrotu ,a od połowy lipca gdzie był tzw skok na 1.8 jest coraz niżej.
>
> Dodatkowo spółka nie reaguje na pozytywne informacje, a tych już trochę opublikowanych było w ostatnich trzech miesiącach.
>
> To jest dla mnie niezrozumiałe

Przyjdzie dzień kiedy ta zagadka sie wyjaśni ale wtedy cena będzie zdecydowanie milsza dla naszego portfela

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.