Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-10-12 o godz. 16:43 ~Mr_X napisał(a):
> Dnia 2017-10-12 o godz. 14:48 ~koralina napisał(a):
> > Dnia 2017-10-12 o godz. 14:37 ~Przypomnienie napisał(a):
> > > nie pitu pitu, tylko zadziałałem jak mówiłem. Czekam na reakcję KNF. Co byś chciał abym wrzucił skan pisma czy jak?
> > > A które nicki masz na myśli?
> > > Co do belg to mnie to nie rusza. Ci co je rzucali dziś potracili swoje pieniądze i pewnie giełdy mają dosyć.
> >
> > swego czasu pisaliśmy nawet :)) jak podałeś emaila ostatnio dopiero ding :)) zadziałałeś ok nie pytam więcej o to ja też czekam na odpowiedź...."Ci co je rzucali ".......są dalej nielicznie bo nielicznie ale są przykład dzisiejszy "powrót " mr_x
> >
>
> koralina wiesz co? Myślałem, że na forum można normalnie zadawać pytania, dzielić się informacjami itd.
> Wychodzi jednak, że lepiej się nie odzywać, bo zaraz jedno z drugim wrzuci Cię jako współorganizatora jakiegoś spisku, nazwie Cię naganiaczem itd. i nie wiem czy to po to, by siebie wybielić czy to dlatego, że to forum jest już tak zepsute, że ludzie są przewrażliwieni i każdy wpis traktują jako naganianie w jedną lub w drugą stronę.
> Mój "powrót" podyktowany jest tym, że planowana była na dzisiaj konferencja, dzisiaj kupiłem akcje i dlatego się odezwałem. Zwykle się nie odzywam, gdy akcji nie mam. Nie odzywam się też, gdy spółka mnie nie interesuje.
> No ale przecież "ckliwe historie" to mam kierować do lemingów, więc kończę, bo nie ma sensu z Tobą pisać.
> Chciałem tylko do tego się odnieść, bo wkurza mnie, że wrzucasz mój nick do swoich dziwnych teorii.
> Swoją drogą zawiodłem się na tej konferencji. Miałem nadzieję, że kurs wyżej urośnie i że rzeczywiście będzie miało to jakiś większy wpływ, chociaż rzeczywiście dziwnym było to, że kurs w ostatnich dniach właściwie się nie ruszał.
> Wszystkiego dobrego
rozumiem,że to z głębi serca spłynęły tak szczere wyznania....powtórzę jeszcze raz bo widać nie zrozumiałeś...opowieści z mchu i paproci kieruj w stronę lemingów...