Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wolałabym bezpieczniejszą formę lokowania pieniędzy, która zapewniłaby mi stały miesięczny dochód. Idąc tym tokiem myślenia zainwestowałam w mieszkanie we Wrocławiu. Piękne miasto, pełne studentów, turystów i ludzi biznesu czyli ludzi, którzy przyjeżdżają tu na jakiś czas i szukają lokum dla siebie. Inwestycja idealna. Z racji tego, ze nie mieszkam tu na co dzień pieczę nad tym mieszkaniem powierzyłam DJN, którzy zarządzają mieszkaniem, szukają najemców i zapewniają bezpieczny wynajem i co najważniejsze mam gwarancję czynszu czyli zapłatę nawet w chwili gdy w mieszkaniu nie ma najemcy.