Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A LEKARZ NA TO, ŻE TEŻ JUTRO ZBIERZE DO KOSZYKA ILE SIĘ TYLKO DA I WYKUPI TU WSZYSTKIE ZLECENIA SPRZEDAŻY, JEŚLI W OGÓLE KTOŚ BEDZIE CHCIAŁ TU ODDAĆ COKOLWIEK NA DOŁKU - CHOCIAŻ JEDNĄ AKCJĘ BIZTECH, BO O DAWCÓW AKCJI CORAZ TRUDNIEJ, TAK SIĘ NAKRĘCA RAJD NA BIZTECH.
CHĘTNYCH DO BRANIA CORAZ WIĘCEJ, A WOLONTARIUSZY ROZDAJĄCYCH AKCJE CORAZ MNIEJ.
TU 10 ZŁOTYCH BĘDZIE SZYBCIEJ NIŻ NAM SIĘ WYDAJE!!
BIZTECH TO ZŁOTA SPÓŁKA. TO PEREŁKA, TO SPÓŁKA ROKU. TO KURA ZNOSZĄCA ZŁOTE JAJKA!!!!! :-)
A TAK ODNOŚNIE LEKARZA NA BOKU POWIEM, ŻE TEN PRZYTYK DO MNIE, TO WYNIK ZAZDROŚCI, ŻE MAM TE AKCJE I WŚCIEKOŚCI, ZE NIE MA SIĘ ICH SAMEMU. WTEDY FRUSTRACJA ROŚNIE I SIĘ ATAKUJE UCZESTNIKÓW FORUM, KTÓRZY MAJĄ RACJĘ I ODNOSZA SUKCESY INWESTOWANIA PIENIĘDZY, PODCZAS GDY SAMEMU SIĘ TRACI, ALBO NIE ZARABIA. TAK TO JEST.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH, CO UWIERZYLI W MOJE PROGNOZY - RAZEM DOJEDZIEMY TU DO 10 ZŁOTYCH - BĘDZIE DOBRZE. :-)