Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
On nie ma kompletnie pojęcia o giełdzie... a te swoje wypociny to nie wiem na jakiej zasadzie ustala bo rozumiem się pomylić raz,dwa... ale nie, że za każdym razem prawie a potem sprzedawać jakieś bajki na forum i jeszcze wyzywać ludzi... puszczają mu nerwy bo topi kase co chwilę... a wystarczyło oprócz miedzi obserwować kilka wskaźników i miało się wiedze, że najpierw był trend spadkowy krótkoterminowy to się ze mną kłócił, że nie.... a ostatnio zbliżał się czas zmiany kierunku też sygnalizowałem gościowi to nie... znowu zanegował...ubzdurał sobie jakieś mega głębokie spadki do 108, 94-96 zł nie podając jak zwykle żadnego twardego argumentu... i znikł z forum bo już nie trzyma ciśnienia kompletnie... jak to czytasz Kriss to po raz kolejny mam dobrą rade: daj sobie spokój z giełdą!