~wisielec

Witaj prezes !
Zmiany w akcjonariacie ??? - a jak myslicie ci co to teraz sprzedaja to sa kompletni frajerzy ???
Sprzedaja przed " Megawybiciem" - czy moze jest to tylko przelozenie z wora do wora ???
Najbardziej bliskie prawdy jest to co jest na oficjalnej stronie chemosa - choc ja i w to juz na tej spolce
nie wierze. " Dobre infa" - ale jakie - takie, ze chemos kolejno sprzedaje spolki z grupy ???
Niestety ja mysle, ze ta spolka moze nas zaskoczyc - ale w bardzo negatywnym tego slowa znaczeniu - ale obym
sie mylil - przeciez tez czekam tu na "Dobrego wujcia GODOTA".
Mnie interesuje tu dlaczego i w jakim celu byla rejestracja w Krajowyn\m Rejestrze Sadowym w Krakowie
nielegalnego prezesa wybranego na nielegalnym WZA - najazd na siedzibe spolki, zaskarzanie uchwal i nagle
wycofanie zaskarzen i sprzedaz akcji po cenach jakie widziales - pytam dlaczego to wszystko bylo i w jakim celu ???

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.