~Spoko

Den wywołany niejako do tablicy pisze więc ...co bynajmniej do mnie trafiło co przemawia za ....ktoś kto śledzi zachowanie spółki przez ostatnie lata wiele takich lampek / błysków na pewno troche wyłapał do mnie przemawia to że zrestrukturyzowali oddziały , zostawili te najbardziej ,oblegane, pracownicy podpisali z tego co wiem nowe umowy , że pan fota wcześniej płacił raty bankom i spłacał na tyle na ile mógł raty ...być może teraz po wyprzedaży z niewielkim zyskiem , odłożył, -patrz wyniki 25 mln troszkę gotówki aby przynajmniej jednemu większych wierzycieli ,sypnąć, troszkę gotówki i doprowadzić do wycofania z wniosku o upadłość likwidacyjną i zawrzeć układ z bankami czego przez ostatnie lata nie udało mu się dokonać i spłacać ewentualnie część długu umorzyć...a spłacać z przyszłych zysków ...no i ewentualnie ten inwestor dla którego fota w obecnej sytuacji jest łakomym kaskiem ...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.