~Spoko

Witam dziś mam urlop więc częściej tu zaglądam każdy ma prawo do swojej oceny i interpretacji wniosków konkluzja bez negatywnych ,ironicznych uszczypliwości, nie jestem naganiaczem po prostu miałem s osobiście akcje co najmniej dwóch spółek w podobnej sytuacji i wyszły na prostą z dużym zarobkiem ( kilkaset procent) oczywiście mam akcje foty jej sytuacja jest ,podobna, do tych spółek które po perypetiach wyszły jednak na prostą a jeżeli fota nie wyjdzie to stratę już dawno wkalkulowalem w ryzyko gry na giełdzie oczywiście fota jest jedną z kilku spółek w moim portfelu...i sytuacja foty w moim odczuciu pozwala domniemywać że fota będzie przejęta (albo już właściwie jest) chyba że będzie układ z bankami bo przecież pan fota płacił raty systematycznie o czym bylo kiedyś pisane w komunikatach . pozdrawiam akcjonariuszy tych którzy wieża jeszcze w fote reaktywacje. A ja osobiście ewentualnie strate jakoś przeboleje...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.