Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A Ci co tu nie pisza - to nie wisza ???
Sam Wielce Szanowny kolego piszesz, ze to pralka - wiec jak sie wypierze to potem przeciez wisi - czyz nie ???
Sa duzo lepsze spolki - i tu przyznaje Ci racje - sam jestem glupi, ze ponownie zawislem na jak toto okreslaja
moi znajomi - " choinkowym ubieraniu jelonka " - masz maly pakiet - no to jestes lepszy ode mnie.
Jaki akcjonariat ??? - czy REVICO S.A., ktore mialo prawie 31 % i zeszlo - to tez zeszlo dla zysku ???
WZA - bez dywidendy - a kiedy tu byla dywidenda i w jakiej kwocie ???
Spolka niedowartosciowana ??? - no prawie wszyscy tu tak sadza ale jak pytam gdzie jest kaska z dwoch
poteznych emisji obligacji i na czym i w jakich kwotach sa tutaj ustanowione hipoteki to nikt nie potrafi
mi na to odpowiedziec. Jedyne co kazdy widzial - to to, ze sie przemielilo - ale juz sie nie mieli.
Akcje Petromechaniki S.A. ??? - a jak bedzie tak samo jak z pozostaloscia akcji Petroremontu ???