Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-09-23 o godz. 13:21 ~Wieśniak napisał(a):
> Pajda oni czekają na twoje akcje.
Nie ma problemu, ja mam akcje z początku grudnia 2016r, kupione po 5 gr, skoro czekają na nie, wyskoczę za naprawdę godziwą cenę albo sprzedam po cenie rynkowej 2 stycznia (czwartek) 2020 r. Sprzedam wszystko jeśli nawet cena będzie 1 gr. Obiecuję. Na razie pakiet leży, czeka i jeść nie woła. Teraz jest cicho cicho, ale wierzę że jak walnie to co niektórym kapcie spadną gdy zobaczą jaka będzie cena. Jak na razie to wiszę na haku na trzech padlinach, nie chcę oddać ze stratą ale nawet nie wiecie jak bym miał teraz kasę to od razu ustawił bym się tutaj na 10-11 gr.