Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
no i widzisz potewierdziłeś z jesteś tłuk forumowy.
napisałem bazujac na informacjach do których podałem link że dyrektor sprzedaż I3D Marcin Wiśniewski(nic mi nie wiadomo ze to ex-dalej pracuje w I3D) weżmie udział w konferencji nt.VR i wygłosi 30min prelekcję.nic więcej nic mniej. a ty zaczynasz bredzić o sprawach sadowych i innych bzdetach powołujesz się na swoje experctwo forumowe.żałosne.i nie wysilaj się nie mozesz mnie obrazić nie masz takich zdolności intelektualnych