Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-09-17 o godz. 09:13 ~Spoko napisał(a):
> Ja nikogo nie oceniam ale pewnie chce za wszelką cenę za grosze odebrać jak najbardziej akcji od zestresowanych mało doświadczonych akcjonariuszy ja osobiście wieże w fote mam nie dużo akcji i w czarnym scenariuszu pogodziłem się w razie ,w, z ich strata jak to się mówi na jednej ze spółek się zarobi na jednej straci w swoim portfelu trzeba mieć co najmniej kilka osobiście wydaje mi się że , przyspiesza wysyp , informacji ( patrz porządkowanie i coraz częstsze komunikaty) a to świadczy o ,ostatnim dogrywaniu formalności, przed przejęciem. Oczywiście jest to moje prywatne zdanie i zdanie obiektywne do którego każdy z nas indywidualne ma prawo.
weź lepiej uwierz w słownik j. polskiego !
wyrok prawomocny światło zgaszone.
na topmedice też banda "WIEŻĄCYCH" do ostatniego dnia wieżyła !