Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
mimo że to najlepsza spółka na giełdzie moim zdaniem, to faktycznie coś niedobrego sie dzieje. jakby kurs wynosił 25 zł to też byłoby to uzasadnione bo c/z wynosiłaby ok 16 przy 40 mln zysków za ten rok. szkoda. ale dobra i dywidenda rok rocznie. ja akurat mam ją od lutego 2016 i w tym czasie z dywidendy mam 1,90 brutto (1,56 netto na akcje) wiec fajnie i to. Niemniej jestem zawiedziony kursem. moze jak będzie info o otwarciu krajów bałtyckich to coś sie ruszy. Jak nie to za rok dywidenda w przedziale 1 - 1,5 zł. myślę że 1,5 raczej. co by oznaczało przeznaczenie na ten cel 30mln. stać ich na to bez problemu.