Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak byś umiał czytać dziadka ze zrozumieniem trollu-rentierze o wielu nickach reventon,,ludmiła, vito itd.to byś wiedział,że w tamtym roku sprzedałem i teraz odkupiłem ,bo uważam,że to jest tanio.Ty sobie pisz o 4zł.ja wiem swoje.Dla mnie jesteś zerem tak jak pisałem prawie dwa lata temu kiedy ludzi namawiałeś na sprzedaż po 10zł./ja pisałem kupować/ sam kupowałeś i chwaliłeś się ile to zarobiłeś.Więc gościu przestań pajacować.Jak masz krótką pamięć to przytoczę ci twoje wypowiedzi.Co niektórym nie dorastasz do pięt,a uważasz się za bóg wie kogo, bo nie działasz w pojedynkę i myślisz,że ci wszystko wolno.Zobaczymy kiedy nauczysz się pokory.Pozostańcie na Fluidzie tam wam dobrze idzie.Pa, pa garbaty