Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
niestety po wpadce z Imagine (bezsensowne przejęcie ale na szczęście się z tego wycofali) inwestorzy będą z dużą ostrożnością patrzeć na Cloud, zastanawiając się, czy spółka znowu czegoś nie wywinie
tak jak ja, chciałem jeszcze dokupić trochę akcji, ale po tej akcji z Imagine zrezygnowałem
ci co całkowicie wyszli mogą wrócić dopiero po mega wynikach, ale i tak podejrzewam, że rynek zacznie wyceniać Clouda z dyskontem w stosunku do innych spółek jako premię za ryzyko
utraconego zaufania nie da się ot tak odzyskać