Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zosiu nie piszę ostatnio bo jestem bardzo zajęty, ale podziwiam Twój trud wkładany w prowadzenie konkursu, znalazłem chwilę, by może ułatwić Ci pracę i jednocześnie ułatwić wszystkim zainteresowanym podgląd aktualnych danych wszystkich transakcji wszystkich biorących udział.
Stworzyłem kopię dokumentu stworzonego przez amikip, tyle, że w google docs:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Iyaexfz_ZRStv7X3k7iJQIIVem_oX5IiRGqOw3OV7pM/edit?usp=sharing
Jeśli chciałabyś z tego skorzystać załóż proszę jakieś fikcyjne konto i napisz do mnie na moje fikcyjne konto bankier.mielonka@gmail.com to podepnę Cię do edycji, ułatwi Ci to sprawę, bo arkusz od razu wylicza zyski/straty itd.
UWAGA minus przy transakcji oznacza, że jest to S - nie chciało mi się już kombinować z warunkami itd.