Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zagladalem na strone indata i zobaczylem ze jest napisane "" wniosek o upadlosc """ wpadlem w mala panike i nie szukajac informacji na zamknieciu sprzedalem w ostatniej chwili 57207 akcji stracilem !!!!!!!!!!! ale po sesji szukalem i nic takiego nie znalazlem mam ip tego co to napisal 94.6.167 co mam teraz zrobic wyslac listownie zawiadomienie do prokuratury czy jechac osobiscie czy musze wydrukowac ta tranzakcje sprzedazy i to wyslac ip mam i post skopiowalem tez prosze o odpowiedz dzieki