Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Strona jest katastrofalna. Optymalizacja ZERO - muli niemiłosiernie.
Co do spółek, które warto obserwować:
1. Boomerang - niestety trochę już odjechała. Brałem po 1,85 - niestety za szybko oddałem :/ Dużo za szybko jak sie okazuje, a może być tam jeszcze ciekawie.
2. Acrebit - mocno uśpiony, ale może tez mocno podjechać - wszyscy czekają na informacje o wynikach negocjacji z dużym podmiotem + zakup innego gracza. Dwie informacje, które zelektryzowały ludzi w czerwcu i kurs na chwilę pod 7 zł podskoczył (z 3,30).
To moje dwa typy, choć jak mówiłem, BMR już tylko obserwuję niestety....
A P24? Tutaj obstawiam mrożonki. Bo niby co tu ma się wydarzyc? Gdybym nie był tak w plecy, już dawno by mnie tu nie było.
Pozdro.