Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam ,
Startujemy z Konkursem MINI MAX ( FW20) , do udziału w którym chcę wszystkich serdecznie zaprosić .
Na wstępie podkreślam , że to ZABAWA , zasady są bardzo uproszczone w stosunku do możliwości gry na prawdziwym rachunku , więc uzyskany wynik nie przesądza o tym jak uczestnik radzi sobie naprawdę na rynku.
Mam jednak nadzieję , że transakcje uczestników konkursu zaprowadzą nas w dłuższym terminie do pożytecznych wniosków i wypracowania przydatnych nawyków.
Wrzesień będzie miesiącem testowym , dlatego szczególnie proszę o udział , testowanie różnych możliwości i zgłaszanie spraw wymagajacuych poprawek - abyśmy mogli na tej podstawie doszlifować zasady .
Dodatkowa trudność polega na tym , że we wrześniu mamy wymianę serii kontraktów i mogą nas spotkać różne niespodzianki .
https://www.bankier.pl/forum/temat_konkurs-mini-max-wrzesien-2017-pilot,25619225.html
Zapraszam serdecznie , życzę powodzenia i dobrej ZABAWY !
PS
Nie mogłam wysłać ani powtórzyć zaproszenia , bo nie miałam możliwości ( dostępu ) ,
więc niezadowolenie i minusy proszę raczej zgłaszać do p. moderatora .
No chyba , że minusy dotyczą samego Konkursu ...
.. ale ... nie jest obowiązkowy .. niezadowoleni nie muszą brać w nim udziału