Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kacper Ja już wielokrotnie pisałem że transakcja jest kursowstrzymywaczem. Uważam że każdy z akcjonariuszy ma prawo poznać wycenę bo Zarząd też negocjuje w oparciu o pewne oczekiwania umocowane w wycenach. To nie jest tak że można sobie siąść do stołu i powiedzieć chcę tylko 5 mln i tyle. W ogóle dlaczego podjęli negocjacje. Ja jako akcjonariusz nie usłyszałem - sami w świetle konsolidacji branży nie damy sobie rady więc dla dobra akcjonariuszy negocjujemy sprzedaż bo to podniesie wycenę o 50 procent. Taki deal se facto zamykający spółkę musi mieć oparcie w zgodzie korporacyjnej na etapie toczących się rozmów a nie po ich finalizacji. That's all A spółka i tak dowiezie 20 PLN w tym roku. Tak ja jestem Tomasz a ty Kacper. Ja po prostu chcę 25 pln