Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiem co to start up ale jeszcze bardziej ,bynajmniej ja, oprócz tu towarzystwa forumowego wiem czym może być twarde lądowanie-na innych forach ,aczkolwiek nie można się do końca tymi sugestiami kierować są wnioski,mniej lub bardziej wartościowe posty,uwagi,, za i przeciw'' -tu reeeewwwweeeellllacjjjjaaaa-podziwiam i nie wiem jak można być tak dalej naiwnym .Pozdrawiam.
Ps Raport napisany ,kilka akcji sprzedane na ,,waciki'' a ile poszło tak faktycznie dowiecie się w następnym ,niestety będzie troszkę po tzw ,,herbacie ''.Skoro Panowie z zarządu tak chętnie sprzedają na rynku i po za nim to zadam pytanie i niech mi ktoś na nie odpowie -DLACZEGO -skoro to taka ,,perełka'' Pozdrawiam ,czerwone łapki w górę!! Włączcie myślenie jeżeli jesteście wyposażeni w taką ,,funkcję''