Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Myślę że "życzliwi inaczej" tylko czekają jak hetan odkupi od Raczam'a akcje z serii D poza giełdowym obrotem, a jednocześnie nie dopuści do obrotu akcji z PP. "Życzliwi inaczej" będą smarować do KNF maile i w takim przypadku KNF znajdzie kilka paragrafów na hetana. Jak się czyta fora bankiera na spółkach patro to tych "życzliwi inaczej" co dali się wyleszczyć jest sporo
Dlatego myślę że Kierzkowski nie dopuści do takiej sytuacji że odkupuje akcje od Raczam'a i jednocześnie nie dopuszcza reszty akcji z PP do obrotu. Myślę że jest świadomy że na 99% KNF zajmie się takim przypadkiem.
Dlatego uważam że akcje z PP muszą być dopuszczone do obrotu jeśli chcą odkupić papier od Raczama, no chyba że Kierzkowski pojedzie totalnie po bandzie i będzie liczył że nikomu nie będzie się chciało to zgłaszać, ale to mało prawdopodobne jest, no myślę że nawet osoby które nie mają akcji hetana mogą to zgłosić do KNF'u z czystej "życzliwości"