Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja mam odmienne zdanie od tego trola co sie podszywa moim nickiem majacego iq na poziomie malpy , myslacego ze wszyscy to kretyni te 25 k papiera ktos zgarnal tym burakom i teraz ujadaja zeby je odzyskac mysleli ze tym numerem wiecznie beda przekladac w dol i odbiora wszystkie akcje w obrocie . moja teoria odnosnie przejecia spolki jest calkiem prawdopodobna buraki stracily na cte a teraz potrzebuja pozadnej spolki zeby pieniadze wpompowane w ta inwestycje sie kiedys zwrocily . ale po tej cenie jest wiecej cwaniakow zeby kupic akcje przed samym odpalem a wiemy jak eco ma perspektywy niektore sprawy przesunely sie o jakies 2 lata ale co sie odwlecze to nie uciecze pozatym niech dziedzic da sobie z nimi spokoj bo zostaeia ich bez mydla , a pewnie sobie nie zdaja sobie sprawy z ich prawdziwych intencji .