Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie polecam. In post ma do doręczenia mi umowę z banku którą powinnam otrzymać w czwartek 10 sierpnia w tego dnia dzwoni do mnie pani z pytaniem czy przesyłka moze byc w piątek następnego dnia, zgadzam się lecz w piątek sytuacja sie powtarza z pytaniem czy moze byc kurier w poniedziałek gdy sie nie zgodzilam byl tydzien ciszy az do wczorajszego dnia (czwartku) z pytaniem czy może byc w piątek zgodzilam sie po czym powiedziałam ze jeśli umowy mi nie dostarcza to zgłoszę to w odpowiednie miejsca oraz do banku z którego miałam otrzymać umowę. Dziś tj. Piątek 18 sierpnia cisza.. ani nie odbierają telefonu ani nie dzwonia, napisalam wiec SMS z pytaniem. W odpowiedzi otrzymałam sms z informacją ze kurier ma dziś umowę dla mnie i jego numer. Czekalam do 14. Chwilę po 14 zadzwoniłam do kuriera a on do mnie ze nie da rady dostarczyć przesyłki podziękowałam i zadzwoniłam od razu do banku ze skarga na owy kochany In post ile można czekać xa czymś ważnym.. firma tragedia i zero zainteresowania tylko olewanie klienta..