~Gruby

Tak jak pisałem tu pewnym nieco obrażającym mnie i wątpiącym w moje opinie. No i co teraz powiecie. Wystarczyło porównać obroty do wzrostów i korekta była pewna. Moi przyjaciele którzy inwestowali ze mną nie zarobili tyle co ja na Petro bo ich wiedza na temat np. harmonicznych jest zerowa. Ja wszedłem od wczoraj do Energi po 12.60 i wszystko poniżej za duże pieniądze to kupiliśmy. Na razie do 14 nie będzie większych korekt. Do 17 jeszcze daleka droga to będzie wymagać bieżącej oceny.
Cena która mi wyszła to ok 17,5 wynika ze średniej między szczytem a ceną 12.5. To bardzo ostrożny szacunek asekuracyjny. Sporo "cierpliwego" kapitału ugrzęzło po tej cenie i wyżej ale po osiągnięciu wyniku na zero wielu sprzeda bez zysku ale bez strat. To zdusi skutecznie szybkie obecne przyrosty po ok18zł  chyba że zrekompensuje to wyższy obrót niż obecny.  

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.