Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
2 lata tu siedze i 2 lata kiszonki czekając na boom! Ten boom jedynie JESZCZE trzma tu ludzi przy tej spółce. Nie znany jest dzień ani godzina gdzie tu może być coś fantastycznego dla akcjonariuszy...
Ale póki co mam wrażenie że szefostwo robi z akcjonariuszy w bardzo tani dla nich sposób "inwestorów" ich pomysłów. Spoko na tym to polega tylko że jest tu duże ALE inwestorów czasem trzeba nagrodzić za zaufanie i cierpliwość...
A tu ani dywidendy ani wartość akcji nie idzie do góry.
Na moje: relacje inwestorskie na lini zarząd - akcjonariusz bardzo słabe.
Podbitka kursu 4,64 zł żeby drożej wyemitować - zostawie lepiej to bez komentarza...
Jeszcze miałbym pare rzeczy do zarzucenia tej spółce ale co mi to da...
Szczęście że kisze się tu z niewielką stratą.