Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
powiem tak, BIOERG ma wielkie perspektywy, jednak tak jak na całej GPW wiara i cierpliwość jest ważna, tak tutaj te cechy będą miały olbrzymie i szczególne znaczenie, niestety obecnie część free float ma IQ poniżej zera i być może odstraszają potencjalnych, nowych akcjonariuszy, a kolejnym kołem u wozu jest chwilowy epizod pod tytułem nc alert, ale jak tylko spółka wróci na ciągłe notowania jestem pewny że cierpliwi sporo zarobią...
PS. co do obecności wspomnianych "bystrzaków" w akcjonariacie, w zasadzie pokuszę się o stwierdzenie, że może i nawet stety że są, będą bowiem zaczątkiem, i mięsem armatnim kiedy kurs zacznie w końcu solidnie rosnąć. Po prostu po dłuższym lub krótszym (choć raczej dłuższym) okresie wyczekiwania oni jako pierwsi oddadzą akcje w "dobre ręce" już za jakieś 0,15. A kiedy badania nad beta glukenem dobiegną końca, stanie się on marketingową petardą, rewelacją i przełomem w zdrowym żywieniu, w profilaktyce, zapobieganiu i leczeniu chorób (co już zresztą po części dowiedziono), papier będzie już w dobrych rękach, a wtedy kurs osiągnie niespodziewane wszystkim poziomy...