Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po pierwsze to nie moje IP a po drugie..
Dnia 2017-07-17 o godz. 23:17 ~mgs napisał(a):
> Ok, zrozumialem jak odswiezyles swojego posta ostrzegawczego - wiadomo, to nie spolka dla wszystkich i ryzyko jest, ale jednoczesnie jest potencjalny upside. Jednak to ja wzrosla Twoja aktywnosc moj drogi totalnie odebralo Ci wiarygodnosc. Takze serio, daj sobie spokoj, bo sie ludzie wyprzedadza, a jak w koncu ruszy to nie bedziesz tu zbyt lubiany
..to nie interesuje mnie czy jestem lubiany czy nie. Będę tutaj towarzyszył wszystkim tym którzy mnie nie posłuchali i się nad nimi pastwił a jednocześnie będę ostrzegał innych przed tą spółką by znowu nie doszło do takich absurdów jak w styczniu.