Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zamieściłem to dla porównania z okresami wcześniejszymi, bo dopiero zauważyłem, że obecny rok jest jednak kolejnym, gdzie wyniki za 1Q znowu spadły (990 mln pln). Szukam informacji w liczbach i twardych danych. Możesz wyjaśnić, co jest przyczyną tych spadków przychodów? Dziwi mnie też słaby wzrost przychodów w maju i czerwcu. Komunie, nagrody na koniec roku szkolnego itp. nie powinny generować większych przychodów? Sądzisz, że to wpływ konkurencji na rynku czy coś innego?