Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W sieci można znaleźć mnóstwo szkoleń, materiałów pomocnych do gry na giełdzie - niektóre lepsze, niektóre gorsze. Ja od jakiegoś czasu interesuję się Forex-em. Samemu przyznam nauka idzie mi słabo (nie przez brak czasu, a raczej "trudne początki"), więc zdecydowałem się zapisać (choć dość niechętnie) na jedne z szkoleń indywidualnych online - link . Pierwszy raz decyduje się na takie szkolenie i dlatego jestem dość sceptyczny. Mam nadzieję, że to coś mi da.