Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-07-06 o godz. 22:00 falenta napisał(a):
> Cały przekręt, sam finger jako wspólny mianownik może być przepleciony. Spis postaram się zdobyć .Pozdrawiam Cię i dziękuję.
___________________________________________________________________________________________________________
Ok, ten najnowszy spis wierzytelności byłby bardzo przydatny, bo jestem ciekawy czy ,,tajemniczy" nabywca od Open Finance obligacji zmienił się. Druga sprawa to tutaj przekręt trwa już dosyć długo dlatego ja się postaram opisać na zasadzie suchych faktów działalność spółdzielni K. wraz z kolesiami z łodzi od jesieni 2015.
p.s Co ciekawe podobny numer usiłowali przeprowadzić na Gancie, dotarłem do bardzo ciekawych materiałów.
W 2013 nasz bohater tak mówił ,,- Uważam, że inwestycja w Ganta jest bardzo perspektywiczna, o czym rynek szybko się przekona po dopięciu porozumienia z wierzycielami. To pozwoli dobrze dopasować zapadalność długu do przychodów. Zarząd będzie miał czas na pracę operacyjną i powrót do budowania – mówi A.K
Jak skończył Gant wszyscy wiemy. Ale to był dla nich poligon doświadczalny.
Polecam też mocno tym którzy się interesują tematem, SYSTEM GWARANT naszego bohatera, naprawdę głęboko przekopuję ( i nie tylko ja :) ), nawet jest tam nasz kochany ,,notariusz" Mariusz Wróblewski z łodzi, panu K w 2002 r. parafował akty notarialne :-)
A System Gwarant robił takie ,,strzały" że prokuratura tylko rozkładała ręce.
Malutki cytat ,, Jednak już w 2002 roku firma GWARANT zagarnęła weksel który był wystawiony dla banku, potem wypełniła go według swego uznania i indosowała go na inną firmę (mieszczącą się w tym samym pokoju :-0 ) ... no i od ładnych paru lat komornik ściąga kasę z renty ojca.
Smaczku sprawie niech doda fakt, że właściciel firmy GWARANT był jednocześnie przewodniczącym rady nadzorczej banku SPOŁEM oraz prezesem firmy, będącej jednym z głównych udziałowców banku SPOŁEM. Sprawy karne są z miejsca przekazywane do prokuratury w Łodzi, gdzie są umarzane. Weksli były tysiące, a łódzki sąd w pewnym momencie dostał"zatwardzenia" nie mogąc przerobić pozwów o zapłaty z tych weksli.
W jakim my kraju żyjemy? Może tutaj ktoś nam pomoże. Może znajdzie się prawnik, który pomoże uzyskać w sądzie sprawiedliwość ? Mam kontakt z innymi poszkodowanymi w taki sam sposób.
Proszę o pomoc."
___________________________________________________________________________________________________________
Także o ile mnie nie zamordują (chociaż daremnie bo kopię wszystkiego co piszę trzymają w chmurze również osoby trzecie więc nic wam to nie da :), postaram się powysyłać to wszystko)
Pozdrawiam