~awatar

Wielokrotnie opisywałem ten mechanizm ponad rok temu, spotykając z atakiem kpin i szyderstw, więc nie rozumie skąd teraz te zdziwienie?.  Jeżeli to nie była wówczas EWIDENTNA działalność "byłego" Prezesa na szkodę spółki, to ja nie wiem jaki potrzebny jest jeszcze dowód, aby prokuratur zatrzymał w toku wszczętego postępowania tego fircyka !!! Działalności i nie podejmowania decyzji przez obecnego Pana Prezesa to chyba nie ma najmniejszego sensu komentować ........BO TO CHYBA OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ - że wszyściutko leci według z góry ustawionego scenariusza, doktoratu nikt już na tym tu nie zrobi ;-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.