~mm

Cześć
Bardzo dawno tu nie zaglądałem. Ale wchodząc na konto maklerskie zauważyłem, że mam tylko 455 akcji o wartości 72,80 ,a miałem przedtem 8641 akcji kupione po średniej 0,43 i wycena jak ostatnio widziałem i pamiętam był około 1400 zł. Wiecie dlaczego tak się stało ?? Przeczytałem ze akcje są scalane, ale to nie powinno zmieniać ich wartości. Chyba że dmbzwbk jeszcze czegoś nie przeliczył albo jakoś źle liczą wycenę. Dziwne jest to ,że teraz mam średnią cenę otwarcia pozycji 0,26 groszy , a wartość według ceny otwarcia 119zł . Aha czyli jak pcg otowrzy się po 19 zł to będę miał 455 * 19 = 8645 zł . Dobrze to rozumiem ??

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.