Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A z innej beczki ja tutaj rzadko bywam, ale pamiętam jak rok temu KGHM był w okolicy 67zł i ciągłe pisanie typu "sztuczne wyciąganie, mało logiczne, ktoś sobie ładuje S itd". Sam wtedy raz próbowałem tłumaczyć, że są powody do wzrostu, ale bez skutku.Jak widać w rok się nic nie zmieniło, ale najlepsze jest to, że na wielu spółkach notujemy wzrosty po 30-40-50%, a na niektórych po 100% i tutaj widzę opinie, że dominują niedźwiedzie.... Jak dla mnie to jest cały czas rynek byka, ale może się mylę :)