Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiem.
Na chwile obecna nie trzeba mu w sumie pomagac. Bylo do przewidzenia, ze spolka musi w koncu odreagowac po tak dynamicznych wzrostach. Widze, ze starzy wyjadacze troche ucichli ale jestem pewien, ze nadal albo znow maja otwarta pozycje po wywaleniu na szczytach (pozdro SAS ;-) ).
Czekamy do raportu kwartalnego, ktory pewnie tylko potwierdzi, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku. Moje rece sa otwarte w przedziale 1,25-1,30 bo zdaje sie, ze tam prawdopodobnie sie zatrzymamy.