~fanechowy

Dnia 2017-06-28 o godz. 10:05 ~voodz napisał(a):
> jestem, tylko ostatnio pomimo silnych wzrostów mało info wypływa z echo, co wzbudza większą ostrożność i trochę niepokój,
> mam wrażenie, że teraz wzrostu są/będą napędzane bardziej entuzjazmem.... a on bywa ulotny, (gniot itp.)
> tak jak wcześniej pojawiały się osoby które widziały kurs poniżej 5, teraz pojawiają się osoby które widzą 7...
> dla mnie to trochę odbiega od realnych uzasadnionych wartości..

Voodzu, przecież na giełdzie wygrywają ci co kupują przyszłość. Sam piszesz, że Echo ma dobre perspektywy przed sobą. Więc jak w dłuższym czasie kurs akcji będzie rósł np. do 10 zł, to kiedy kupić akcje ? Jak będą kosztowały 9 zł ? Tylko ci zarobią, co kupią odpowiednio wcześnie. Podstawa inwestowania - nie spekulacji, bo na spekule zwykle się traci. Voodzu przecież to jest elementarz i Ty o tym wiesz. Skąd więc taka asekuracja ?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.