~Maximus1

Tu pełna zgoda z tym że młody prezes Ursusa jest ambitny i dobrze wykształcony.... Dodam do tego jeszcze to że przeją coś co ma u nas kawał historii i tradycji. No właśnie i z tradycją mamy problem... Przez wiele lat w tak zakorzenionej głęboko tradycji przestaliśmy się w pewnej chwili rozwijać. Co mam na myśli? Tak bardzo wierzymy że te nasze kolosy będą zawsze w top 10 najlepszych bo to marka, że zapominamy o tym jak świat się zmienia. Myślę że tak było z wieloma spółkami. Starzy działacze którzy już się dorobili nie myślą o przyszłości firmy i że to już jest XXI w. Tak więc nie ma co się czepiać młodego i wykształconego człowieka, który jest ambitny i widzi że trzeba nadrabiać ostro wielkie zaległości technologiczne.... Umówmy się URSUS to nie są tylko ciągniki. Lecz myślę że ciągle są gospodarstwa gdzie nawet tego ciągnika nie ma. A to jest podstawa dla rolnika i gospodarstwa. Zarajczyk sprząta po poprzednikach. A jeśli jest tu jakiś TROLL który pracuje w URSUSIE i bruździ tu na forach to powiem tak Nie sra się na wycieraczkę przed wejściem do firmy w której się pracuje. Bo wchodząc wchodzisz z gównem na butach

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.