Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzę znane nick'i. Ludzie to wy jeszcze siedzicie na tym śmieciu? Przecież to w życiu nie urośnie. Kiedyś poszło w górę do około 50gr., bo ja się tak na to napaliłem i kupowałem duże pakiety, a potem już tylko cały czas w dół. Nie macie co liczyć na dywidędę, ani na to, że kiedykolwiek wyjdzie to z NC. Radzę uciekać póki jeszcze można. Jakiś rok temu wychodziłem nawet po 14gr, aby się tego gówna pozbyć jak najszybciej i powiem wam, że nie żałuję. Na Cd Project Red odrobiłem stratę i jestem do przodu o jakieś 150tys. Nie jestem naganiaczem, ani niczego nie sugeruję. Radzę tylko abyście rozsądnie pomyśleli o tej spółce. Zaglądam tu głównie przez sentyment i widzę, że jak zwykle akcjonariuszy mają gdzieś, a cały ten Pylon jak był syfem, tak jest nadal. Powodzenia jeśli ktoś zamierza nadal tu siedzieć.