Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam! Działam od 4 miesięcy na rynku. Jak to przy inwestycjach bywa - raz tracę, a raz zarabiam. Ogólnie na plus wychodzę. Pozytywem jest to, że nie wciskają mnie na to, czego nie chcę. Ostrzec muszę przed opiekunami. Nie patyczkują się i przy pierwszych stratach gdzie miałem konto bezpieczne dostałem "zjebę" za to co robię. Trochę to było przesadzone, ale jak ktoś się krytyki nie boi i chce zarabiać to polecam. Jeżeli kogoś interesują moje transakcje to proszę dać mi znać, to udostępnię. Polecam mojego opiekuna p. Zbigniewa Nowaka - warto o niego pytać.