Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-05-16 o godz. 20:46 ~anty napisał(a):
> Dlaczego dostałem bana i mi wątki skasowano, co jest ????? A ci co naganiają to co mogą???
>
> A czy ja piszę raporcie, chyba nie. Pisze o tych wszystkich co tu piszą że wezmą taniej, że będzie ostre sypanie, leszcz popuści w majty, dawać na lewo itd. Poczytaj sobie, mało wazne są raporty na nc, tu rządzi spekulacja. Mało spółek przerabiałeś tego typu. A czym większe G... tym większe ruchy.
> Spytaj się pc, odlow, bugo, koszyk zbieracza, armagedona itd.... zlecieli się naganiacze pod raport i krzyczą żeby wywalać bo okazja odebrać. Po co im te akcje. Już to widziałem na niejednym walorze. Zbiorą, zrobią jedną rundę, może dwie i rozdają towar naganiając po innych spółkach.
> Czemu nie sypiecie im do worków, po co trzymacie te akcje po raporcie. Oddajcie spekulantom i po sprawie. W czym problem żeby oddać?
Przejrzalem forum i w ostatnim czasie sporo watkow zeby sprzedawac akcje. Mniej wiecej kolo wykupu obligacji namnozylo sie ich sporo. W jakim celu te nawolywanie do sprzedazy. Dopoki dawali po 8, 7 to krzyczeli glosno, sprzedawac.
Po 6 juz nie chca?