Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-05-17 o godz. 13:39 ~Romano74 napisał(a):
> Tak, kiedy piszesz do mnie bez sarkazmu i obrażania mnie Twoje argumenty bywają do przyjęcia.
nigdy pierwszy nikogo nie zaczepiam...
a zaczepiany lub wyzywany - też nie mam problemu z ripostą...
(i dlatego nawet ucieszyłem się trochę, gdy wspomniałeś o tych mediach)
potrafię ripostować wedle przysłowia - z panem po pańsku, a z chamem (to teraz nie jest do ciebie!) po chamsku...
ironia, sarkazm i kpina jest elementem mej konwencji, stylu pisania - taki mam zawód... ;)
tu celowo jej używam, bo to fantastycznie skuteczne filtry pokazujace, kto jest bystrzak i rozumie moją konwencje, ma dystans do siebie, do mnie, do spółki i potrafi nie reagować na tę konwencję...
i jest tu kilku gosci, z którymi merytorycznie pisuję od lat...
(a wcześniej też ścinaliśmy, nawet bardziej niż teraz z tobą)
pytam więc jeszcze raz: od tej chwili traktujemy się serio i merytorycznie bez trzepakowych docinków?
możemy być partnerami w dyskusji, nawet o skrajnie odmiennych ocenach spółki, a nie musimy być wrogami...
wybór nalezy do ciebie...