Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
i jeszcze coś...
nie musisz mnie lubić, nie musisz szanować, nie musisz zgadzać się ze ze mną, ale nie kompromituj sie prostacka logiką, ze mam w tym interes lub nie lubie daty czy prezeski...
spróbuję to wyjaśnić na przykładzie - znasz serial o dr. Housie?
zakładam, ze znasz...
otóż nie mam zadnego emocjonalnego stosunku do daty, a prezeskę nawet lubię za jej ciepły uśmiech,
ale mnie data interesuje jako intelektualne wyzwanie, jako przypadek...
tak jak dr. Housa jakiś pacjent budzi zainteresowanie nie jako człowiek, ale jako ciekawy przypadek chorobowy do zdiagnozowania
kumasz to?
data jest fantastycznym przypadkiem edukacyjnym do rozumienia i zarabiania (lub uchronienia kasy) na niepłynnych spókach nie tylko z branzy IT
ty do swoich inwestycji podchodzisz emocjonalnie i tacy sceptycy jak ty, to dla ciebie zaraz wrogowie, jacyś płatni naganiacze i takie tam...
wyjdź poza schematy, a wtedy moze inaczej spojrzysz na siebie, na swe inwestycje, na swe sukcesy i porazki...
obwiniasz mnie o to, ze data spadła na 1,66?...
to nie pod mnie jest mielenie walorem i podbitki, ale pod takich jak ty - zawiedzionych, zniecierpliwionych nierozumiejacych, co sie dzieje i dlaczego...